Over ons

OVER CAREBEEK

Als onafhankelijke ontwikkelaar in de zorg is Carebeek in samenwerking met diverse partners waaronder architecten, aannemers en beleggers een slagvaardig bedrijf. Carebeek werkt graag samen met haar partners en met u aan duurzame huisvesting waar bewoners tevreden zijn / gelukkig worden. Op basis van betaalbare huisvesting met optimale zorg en aandacht voor elke bewoner.

DE PERSOONLIJKE KANT VAN CAREBEEK

Na de A verpleging was er de drive om te gaan ondernemen. Niet wetend dat marktwerking in de zorg pas jaren later zijn intrede zou gaan doen. Na de studies Bouwkunde/ontwikkeling en Proces-/projectmanagement heeft Patrick van Beek jarenlang ervaring opgedaan in bouw en ontwikkeling. In 2009 heeft Patrick van Beek de focus gelegd op zorghuisvesting, vanuit de vraag om andere type huisvesting en de daarbij behorende vergoedingstructuur.

De twee werelden zorg en huisvesting in combinatie met ondernemerschap komen nu goed van pas, gezien de marktwerking en de extramuralisering in zorghuisvesting. Patrick van Beek spreekt beide talen, als een pionier verkent hij de mogelijkheden in de markt en verbindt het maatschappelijke van de zorg (hart) met het zakelijke van de financiën (hoofd).

Neem contact op