Partners

Carebeek werkt samen met diverse partijen, van initiatief tot en met exploitatie: zorgverzekeraar, zorginstelling, bank, belegger, adviseurs en gemeenten.

Dit geldt voor zowel nieuwbouw als voor bestaande panden, voor zowel intra- als extramuraal. Herhuisvesting of uitbreiding behoren tot de mogelijkheden.


Carebeek is voor ons een gewaardeerde partner op het gebied van (zorg)vastgoed. Professionaliteit en transparantie zijn kenmerken die bij Carebeek horen. Door de open en eerlijke communicatie kan succesvol worden samen gewerkt, waarbij het belang van bewoners altijd voorop blijft staan.
Johan Veenman, bestuurder Stichting Veste


Wij ervaren de samenwerking met Carebeek als uiterst plezierig. Carebeek is voor ons een betrouwbare partner waar wij goede afspraken mee kunnen maken die ook worden nagekomen. Kritisch, oplossingsgericht en slagvaardig, zo kennen wij Carebeek, waarbij altijd het belang van de bewoners van de zorginstelling voorop staat.
Henk Poldermans, directeur Lithos bouw & ontwikkeling


Door zijn kennis van de markt en van de zorg heeft Patrick van Beek van Carebeek een belangrijke bijdrage geleverd aan onze nieuwbouw ontwikkelingen. Door zijn actieve houding hebben we bewuste keuzes kunnen maken en aantrekkelijke locaties voor onze cliënten kunnen realiseren.
Jan van Meerveld, bouw en vastgoed Stichting De Opbouw


Patrick van Beek van Carebeek geeft zorginstellingen het vertrouwen wat hen toekomt. No-nonsens, krachtig en gedegen programma-advies en begeleiding, altijd gericht op tevreden bewoners. Met Carebeek kunnen wij voor u het verschil maken.
Jan Boer, algemeen directeur Burgland Vastgoed Groep